Cloud services voor elk bedrijf

Advies voor cloud services

Laat u door ONB Networks adviseren op het gebied van:

  • Business Managed Workspace
  • Hosted Virtual Desktop
  • Infrastructure-as-a-Service
  • Hosted Email & Calendar
  • File Sharing & Collaboration
  • Telefonie uit de cloud
  • Emailsecurity

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is een abonnementsservice welke vele manieren van productiviteit en connectiviteit biedt ongeacht de plek waar u werkt. U bent altijd verzekerd van updates, zodat Office 365 ook toekomstbestendig is. Verhoog uw efficiëntie en verlaag de operationele kosten van uw bedrijf. Het abonnement geeft toegang tot uw data en applicaties waar u ook bent vanaf welke computer, tablet of mobiel dan ook. En wanneer u bent overgestapt naar Office 365 is het daarna niet anders als u gewend bent. Office 365 is snel en eenvoudig te installeren en implementeren, u bent verzekerd van een automatische back-up van uw bestanden en met de anti-malware en ant-spam functies worden uw bestanden ook nog eens extra goed beveiligd. Microsoft Office 365 is een suite welke bestaat uit 4 oplossingen : Office, Lync, Sharepoint en Exchange

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise is een volledige, intelligente oplossing welke het beste uit Office 365, Windows 10 Enterprise en Enterprise Mobility & Security (EMS) in zich verenigt, en waarmee iedereen op een veilige manier creatief kan zijn en kan samenwerken.
Gemaakt voor teamwerk:
E-mail en agenda met Exchange; verbinding met mensen, inhoud en apps met SharePoint; spraak, video en chatten met Skype en Microsoft Teams; netwerken in de hele organisatie met Yammer.
Geïntegreerd voor gemak:
Moderne desktopervaring; flexibel apparaatbeheer; geïntegreerde beheerprogramma’s en inzichten.
Intelligente beveiliging:
Identiteits- en toegangsbeheer; gegevensbescherming; bedreigingsbeveiliging; beveiligingsbeheer.

Meer weten? Neem contact op met ons voor informatie.