Dell EMC Partnerdag 2018

29 Maart waren wij te gast op de Landgoederij in Bunnik voor de Dell EMC Partnerdag van Tech Data waar we werden bijgepraat over de overname van EMC door Dell en Avnet Technology Solutions door Tech Data. We maakten kennis met het teams van Dell EMC en Tech Data die ons informeerden over de ontwikkelingen, strategieën, marketing acties, financieringsmogelijkheden en het partnerprogramma 2018.

ESET Security Days 2017

Vandaag waren wij te gast op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen voor de ESET Security Days 2017. We werden door gerenommeerde sprekers van het NCSC (het Nationaal Cyber Security Centrum), Greenpeace, Fox-IT, HTCU (High Tech Crime Unit van de Nederlandse Politie) en Europol onder andere bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen over Cyber Security, hoe Industroyer malware de grootste bedreiging vormt voor industriële controlesystemen en hoe de IT Security wereld er uit ziet na WannaCry en Petya Ransonware.

ExpertsLive Summernight Security Edition

Vandaag waren wij met ons team bij hét IT-pro kennisevent rondom Microsoft oplossingen, georganiseerd voor en door de verschillende communities. We hebben ons laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van security en de moderne workspace. Niet de minste cybersecurityspecialisten van Deloitte waren aanwezig en gingen in op de gevaren van GSM en WiFi netwerken en demonstreerden hoe gemakkelijk deze door hackers aangevallen konden worden. Maar ook Microsoft was aanwezig om ons bij te praten over de nieuwste versie van Windows 10, the “Creators Update”, en werden we bijgepraat over Azure Active Directory, Azure Information Protection en Azure Stack. Kortom, een enerverende en boeiende dag.

Seminar Microsoft

Op vrijdag 12 mei zijn wij op visite geweest bij Microsoft voor een seminar Windows 10 deployment en Setup Commander Above & Beyond. Bekende spreker Johan Arwidmark nam ons mee in de core essentials van een Windows 10 deployment project en Roel van Bueren liet ons de nieuwe configuration wizards en setup store zien van Setup Commander, een Windows application deployment toolkit. Een nieuwe manier om vele uren van werk te besparen op het gebied van application deployment.

Training voor Azure

Microsoft Azure biedt een Infrastructure as a Service model waarmee een groeiende verzameling van geïntegreerde diensten eenvoudig geleverd kunnen worden via de cloud. Ons team is op Microsoft Azure Expert Training geweest. Tijdens deze 3 daagse training zijn wij getraind op het zelf bouwen van Azure Blueprints zodat we kunnen starten met het verkopen en implementeren van Azure aan onze klanten.

Nieuwe website voor ONB Networks

ONB Networks heeft een nieuwe website laten bouwen. De oude website voldeed niet meer en moest grondig gesaneerd worden op teksten en aangepast worden op vindbaarheid in Google. De komende periode zal verder gewerkt worden aan verdere professionalisering van de website en geïnvesteerd worden in de continuïteit van berichtgeving zoals nieuws en blogs.